وبلاگ

تحلیل چارت دلار استرالیا به ین ژاپن

AUD JPY FLAG
تحلیل های تکنیکال

تحلیل چارت دلار استرالیا به ین ژاپن

دوستان عزیز سلام

امروز با تحلیل چارت دلار استرالیا به ین ژاپن در خدمتتون هستیم تا موقعیتهای احتمالی معاملاتی در این اینسترومنت را با هم بررسی کنیم.

چارت هفتگی:

تحلیل چارت روزانه:

همانطور که در تصاویر بالا پیداست، نمودار قیمت بعد از صعود بسیار قابل توجهی که در حد فاصل نوامبر سال 2020 تا ماه می سال 2021 داشت، از اواسط ماه می امسال وارد فاز اصلاحی بلند مدت خود شده و در حال حاضر با رسیدن به ناحیه حمایتی مهم هفتگی خود (که همراستا با سطح طلایی 0.50 درصد فیبو ماهانه نیز هست) در حال آماده سازی جهت تعیین روند نهایی حرکت خود است. حال سوال اینست که آیا قرار است شاهد تغییر روند و مشاهده یک موج ایمپالس صعودی بلند مدت باشیم یا باید انتظار شکست این ناحیه مهم حمایتی و ادامه حرکت نزولی روند قیمت به سمت سطح طلایی 0.618 فیبو ماهانه را داشت؟

همانطور که در نمودار هفتگی قابل مشاهده است، با نزدیک شدن نمودار قیمت به ناحیه حمایتی مهم هفتگی شاهد کاهش معنا دار حجم معاملات مخصوصا در طی 3 هفته اخیر بودیم. بنابراین، حضور نمودار قیمت در سطح حمایتی کنونی و کاهش حجم معاملات در مسیر رسیدن به این سطح را میتوان به عنوان نشانه هایی از احتمال شروع یک موج استراحت کوتاه مدت حداقل تا سطح مقاومت روزانه بعدی (محدوده 80.150 تا 80.350) تعبیر کرد. مازاد بر این، واگرایی معناداری در تایم فریم هفتگی این اینسترومنت مشاهده میشود.

به نظر می آید نمودار روزانه دلار استرالیا به ین ژاپن با رسیدن به ناحیه حمایتی کنونی در حال از دست دادن مومنتوم نزولی خود است. سطح RSI نمودار روزانه در مرز 30% قرار گرفته و هشدار اورسلد و واگرایی شدید در تایم فریمهای پایینتر کاملا مشهود است که این شرایط انتظار مشاهده حداقل یک موج صعودی تا سطح مقاومتی روزانه (مشخص شده با باکس آبی رنگ) را تقویت میکند.

از منظر تحلیل بلند مدت، واکنش نمودار قیمت بعد از اتمام یک موج اصلاحی صعودی و برخورد به ناحیه مقاومتی روزانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و (همانطور که در تصاویر مشخص شده است) میتوان 2 سناریو برای آن در نظر گرفت.

چارت 4 ساعته:

با توجه به تئوریهای مطرح شده، میبایست واکنش قیمت در سطح مقاومتی روزانه (مشخص شده در تصویر بالا) را از نزدیک دنبال کرد تا در صورت مشاهده تاییدیه های لازم بتوان وارد یک پوزیشن فروش یا خرید با نسبت ریسک به ریوارد بسیار مناسب شد.

نکته: در تعیین سطوح مقاومتی و پیش بینی روند حرکت نمودار قیمت از تکنیک تحلیل مولتی تایم فریم استفاده شده.

از منظر تحلیل سنتیمنت، شاهد تضعیف قدرت دلار استرالیا در طی 6 هفته گذشته بودیم. در همین حال، ین ژاپن نیز در موقعیت قدرت قرار ندارد و فقط در هفته گذشته شاهد ثبت 11742 سفارش فروش دیگر این ارز در بازار بودیم. در حال حاضر این 2 ارز جزو ضعیفترین ارزهای بازار محسوب میشوند و اهرم قدرت خاصی برای عرضه در مقابل یکدیگر ندارند.

نتیجه نهایی: بررسی دقیق واکنش نمودار قیمت بعد از برخورد با سطح مقاومتی روزانه از اهمیت بالایی برای تصمیم گیری در جهت ورود به یک پوزیشن برخوردار است.

نکات بسیار مهم:

  1. لطفا دقت داشته باشید که معامله در بازارهای مالی همواره با ریسک همراه بوده و عدم دانش کافی در تحلیل، ورود و مدریت معاملات میتواند منجر به از دست رفتن قسمتی یا حتی کل سرمایه شما عزیزان شود.
  2. این تحلیل صرفا جهت اشتراک گذاری نظر تحلیل گر با مخاطبان فارسی کپیتال است و به هیچ وجه توصیه معاملاتی محسوب نمیگردد لذا فارسی کپیتال هیچ گونه مسولیتی در قبال سود یا ضررهای احتمالی‌ افراد ندارد.
  3. این تحلیل به معنای ورود تیم معاملاتی ما به این معامله نمیباشد زیرا ما فقط وفقط بعد از دریافت تاییدیه های لازم بر اساس استراتژی های معاملاتی خودمان وارد یک معامله میشویم و لذا تا قبل از مشاهده این تاییدیه ها به هیچ معامله ای ورود نمیکنیم. لطفا همواره از استراتژی معاملاتی تست شده و قابل اطمینان جهت ورود به معاملات استفاده کنید تا حدالامکان از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.

موفق باشید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کاربر گرامی:

برای مشاهده بهتر مطالب در تلفن همراه، لطفا تلفن خود را در حالت افقی نگه دارید.

Call Now Buttonتماس با فارسی کپیتال
×

سوالی دارید؟ تیم پشتیبانی فارسی کپیتال همواره در خدمت شماست.

× مشاوره رایگان