وبلاگ

تحلیل چارت یورو به دلار استرالیا

EUR-AUD FLAG 2
تحلیل های تکنیکال

تحلیل چارت یورو به دلار استرالیا

تحلیل چارت روزانه:

همانطور که در تصویر بالا پیداست، نمودار روزانه یورو به دلار استرالیا بعد از رسیدن به سقف کانال صعودی خود وارد یک فاز اصلاح قیمتی شده و ریزش قیمتی خود را تا کف کانال صعودی روزانه خود که همراستا با ناحیه حمایتی مهم هفتگی نیز هست ادامه داده و سپس به این ناحیه واکنش نشان داده و با یک تغییر روند تا ناحیه مقاومتی هفتگی خود رشد قیمتی داشته است.

در تایم روزانه نمودار قیمت در بالای ابر ایجیموکو و تمامی میانگین های متحرک مهم خود قرار گرفته است. همچنین، نمودار RSI در بالای خط میانگین 50 درصد خود و MACD در بالای میانگین خود قرار دارد. علاوه بر این، به نظر می آید در حال تکمیل یک الگو کارکشن الیوتی (Triangle) نیز هستیم که همگی این موارد از ادامه روند صعودی در بلند مدت حکایت دارد. در تایم هفتگی نیز شاهد شکست صعودی میانگین متحرک ساده 200 هستیم ولی نمودار قیمت همچنان در زیر MA 100 هفتگی و ابر ایچیموکو خود قرار دارد.

با توجه به مطالب گفته شده، انتظار میرود که نمودار قیمت با انجام یک موج اصلاحی کوتاه مدت تا ناحیه 1.60500 تا 1.60000 و یا شاید تا 1.59000 (احتمال خیلی کم) انجام داده و سپس با یک موج صعودی قوی بتواند ناحیه مقاومت مهم هفتگی خود (1.61100 تا 1.61600) را بشکند و بعد از ریتست این ناحیه حرکت صعودی خود را تا اهداف قیمتی مشخص شده در تصویر ادامه دهد.

چارت ۴ ساعته:

در تایم فریم ۴ و 1 ساعته شاهد شکل گیری واگرایی شدید در سقف هستیم که نشان از تحلیل مومنتوم حرکت قیمت در کوتاه مدت است و لذا احتمال مشاهده یک موج اصلاحی کوتاه مدت تا ناحیه 1.60500 تا 1.60000 (که یک بلاک تقاضا مهم است و همراستا با کف کانال نزولی روزانه و ابر ایچیموکو 4 ساعته نیز هست) بالاست.

نکته: در تعیین سطوح مقاومتی و پیش بینی روند حرکت نمودار قیمت از تکنیک تحلیل مولتی تایم فریم استفاده شده.

از منظر تحلیل فاندامنتال، رشد اقتصادی قاره سبز بعد از اجرای موفق کمپین واکسیناسیون سراسری، برداشته شدن محدودیتهای اجتماعی و بازگشایی گسترده کسب و کارها، کاهش نرخ بیکاری در اقتصادهای بزرگ اروپا (آلمان، فرانسه و اسپانیا)، افزایش نسبی نرخ تورم فرانسه و اسپانیا، افزایش تولید ناخالص فرانسه و آلمان، رشد شاخص تولید صنعتی (آلمان فرانسه و اسپانیا)، رشد شاخص خرید تولید کنندکان در آلمان و همچنین رشد شاخص اعتماد سرمایه گذاران به اقتصاد در اروپا به علاوه شروع به کار صندوق بازیابی اقتصادی اروپا که میتواند کمک بزرگی به احیا اقتصادهای آسیب خورده اروپا باشد، کمک شایانی به رشد اخیر ارزش یورو داشته است ولی در عین حال طی ۱۰ روز گذشته نیز شاهد یک سری اخبار نه چندان خوب مثل افت شاخص خرده فروشی و شاخص ارایه خدمات در آلمان و اروپا نیز بودیم که البته با توجه به شرایط رو به رشد اقتصاد اروپا، خیلی نتوانستند بر روند رو به رشد یورو تاثیر بگذارند. همچنین، صحبتهای محتاطانه اخیر خانم کریستین لاگارد (رییس بانک مرکزی اروپا) راجع به عدم تصمیم ایم بانک برای اجرا برنامه کاهش سقف بازخرید اوراق قرضه اروپا (تصمیم این بانک مبنی بر کوچکتر کردن میزان این بسته حمایتی تا آخر امسال به جای تصویب یک برنامه مدون کاهشی و تعیین زمان مشخص برای برچیدن این بسته حمایتی بود) نیزنتوانست تاثییر منفی عمیقی بر روی ارزش یورو بگذارد. (مقاله “نشست امروز شورای سیاستگذاری بانک مرکزی اروپا” را نیز مطالعه کنید)

از طرفی شاهد اخبار ضعیف اقتصادی همچون، قرنطینه سراسری اخیر از بیم موج جدید شیوع گونه دلتا بیماری کرونا، تنشهای ادامه دار سیاسی با چین، کند شدن نگران کننده رشد اقتصادی چین، نتایج مایوس کننده اخیر در مورد میزان ایجاد شغلهای جدید در استرالیا با وجود بهبود اندک (0.1 درصدی) نرخ بیکاری، شاخص ضعیف خرده فروشی ماه گذشته، کاهش شاخص ساخت و ساز و همچنین رویکردهای محتاطانه بانک مرکزی استرالیا برای افزایش نرخ بهره بودیم که این مسایل از قدرت یورو در مقابل دلار استرالیا حکایت دارند.

از منظر تحلیل سنتیمنت نیز میتوان براحتی به قدرت یورو در مقابل دلار استرالیا پی برد. با وجود افزایش ناگهانی سفارشات فروش یورو در 3 هفته پیش شاهد کاهش چشمگیر این سفارشات در طی 2 هفته گذشته بودیم به صورتی که میزان نت پوزیشنهای یورو طی 3 هفته گذشته از مثبت 10476 واحد به 27805 واحد رشد داشته است در صورتیکه دلار استرالیا طی 17 هفته گذشته ضعف ادامه داری از خود نشان داده بصورتیکه تعداد نت پوزیشنهای این ارز از مثبت 3002 واحد به منفی 83383 واحد رسیده که فعلا این ارز را در جایگاه ضعیفترین ارز بین المللی بازار قرار داده است.

نتیجه نهایی: روند نمودار قیمت در میان مدت و بلند مدت همچنان بسیار صعودی است. با این حال شکست و ریتست ناحیه مقاومتی مهم هفتگی (1.61100 تا 1.61600) از اهمیت ویژه ای برای ورود به یک معامله خرید برخوردار است.

نکات بسیار مهم:

  1. لطفا دقت داشته باشید که معامله در بازارهای مالی همواره با ریسک همراه بوده و عدم دانش کافی در تحلیل، ورود و مدریت معاملات میتواند منجر به از دست رفتن قسمتی یا حتی کل سرمایه شما عزیزان شود.
  2. این تحلیل صرفا جهت اشتراک گذاری نظر تحلیل گر با مخاطبان فارسی کپیتال است و به هیچ وجه توصیه معاملاتی محسوب نمیگردد لذا فارسی کپیتال هیچ گونه مسولیتی در قبال سود یا ضررهای احتمالی‌ افراد ندارد.
  3. این تحلیل به معنای ورود تیم معاملاتی ما به این معامله نمیباشد زیرا ما فقط وفقط بعد از دریافت تاییدیه های لازم بر اساس استراتژی های معاملاتی خودمان وارد یک معامله میشویم و لذا تا قبل از مشاهده این تاییدیه ها به هیچ معامله ای ورود نمیکنیم. لطفا همواره از استراتژی معاملاتی تست شده و قابل اطمینان جهت ورود به معاملات استفاده کنید تا حدالامکان از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.

موفق باشید.

نظرات (1)

  1. IMG_20150928_014752

    بسیار عالی.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کاربر گرامی:

برای مشاهده بهتر مطالب در تلفن همراه، لطفا تلفن خود را در حالت افقی نگه دارید.

Call Now Buttonتماس با فارسی کپیتال
×

سوالی دارید؟ تیم پشتیبانی فارسی کپیتال همواره در خدمت شماست.

× مشاوره رایگان