وبلاگ

تحلیل چارت یورو به ین ژاپن (EUR-JPY)

eurjpy flag
تحلیل های تکنیکال

تحلیل چارت یورو به ین ژاپن (EUR-JPY)

تحلیل چارت روزانه:

همانطور که در تصویر بالا پیداست، نمودار روزانه یورو به ین ژاپن بعد از تکمیل موج نزولی تا محدوده حمایتی بسیار مهم هفتگی خود، به این ناحیه حمایتی (که همراستا با میانگین حرکت 50 و ناحیه طلایی فیبو ماهانه، ابر ایچیموکو هفتگی، سطوح پیوت هفتگی و S1 روزانه و همچنین در مجاورت سطح مهم پیوت S1 هفتگی نیز هست) واکنش نشان داده و کانال نزولی روزانه خود را شکسته و در حال حاضر در پی ریتست آن است. نمودار قیمت در تایم هفتگی در منطقه اشباع فروش قرار گرفته و با نزدیک شدن به این ناحیه حمایتی با کاهش حجم روبرو بوده. همچنین، در صورت ریتست مجدد سطح 127.400، به احتمال زیاد واگرایی واضحی در تایم روزانه نیز پدیدار خواهد شد. با توجه به اهمیت این ناحیه حمایتی انتظار میرود که بعد از تکمیل یک الگوی بازگشتی، این ناحیه تبدیل به یک بلاک تقاضا مهم شده و باعث ایجاد یک موج ایمپالس صعودی گردد.

با این وجود، اگر نمودار قیمت نتواند مومنتوم و لیکوییدیتی لازم برای ثبت یک موچ صعودی دیگر را در این ناحیه بدست آورد، میتوان انتظار سقوط بیشتر نمودار قیمت تا محدوده 126.50 را نیز داشت هرچند احتمال وقوع این سناریو ضعیف است.

چارت ۴ ساعته:

در تایم فریم ۴ ساعته، نمودار قیمت بعد از تشکیل یک الگوی کنج افزایشی و شکست صعودی موفق این الگو، در پی ریتست مجدد ناحیه حمایتی مهم هفتگی خود (که همراستا با سقف الگوی کنج افزایشی مذکور نیز هست) میباشد. نمودار قیمت در تایم فریمهای پایین با رسیدن به ناحیه حمایتی مهم هفتگی خود واگرایی و اشباع شدید پیدا کرده و این ناحیه را در ابتدا ریجکت نموده و در حال حاضر نیز در حال بازگست به این ناحیه برای کسب مومنتوم و لیکوییدیتی لازم جهت ثبت یک حرکت صعودی قویتر است. ریتست و ریجکت مجدد این ناحیه میتواند به عنوان یک تاییدیه مهم در جهت ادامه روند صعودی قیمت حداقل تا هدف قیمتی تعیین شده باشد.

از منظر فاندامنتال میتوان گفت که عملکرد اقتصادی و موضع گیریهای سیاستگذاران پولی 3 ماهه اخیر در این 2 حوزه پولی چندان مثبت نبوده. با وجود چشم انداز مثبت رشد اقتصادی قاره سبز در ماههای جولای و آگوست که بعد از اجرای موفق کمپین واکسیناسیون سراسری، برداشته شدن محدودیتهای اجتماعی و بازگشایی گسترده کسب و کارها بوجود آمد، موضع گیریهای بسیار محتاطانه سیاستگذاران بانک مرکزی اروپا در مورد هرگونه تصمیم گیری راجع به کاهش برنامه کاهش سقف بازخرید اوراق قرضه اروپا (PEPP) و افزایش نرخ بهره که عمدتا به دلیل نگرانی ها بابت شروع موج جدیدی از همه گیری کرونا و اعتقاد این سیاستگذاران بر گذرا بودن شرایط تورمی فعلی (که این تورم عمدتا به علت مشکلات بین المللی کنونی زنجیره تامین، افزایش بها انرژی و به کاهش شاخص تولید و ارائه خدمات در اروپا) است، باعث کاهش نسبتا شدید ارزش یورو در مقابل دیگر ارزها شد. همچنین اخبار اقتصادی نه چندان قابل توجه حوزه یورو طی 2 هفته گذشته مانع از افزایش ارزش برابری یورو در مقابل دیگر ارزها شده. علاوه بر این، برخی گزارشات هفته گذشته مبنی بر احتمال افزایش بسته کمک مالی این اتحادیه (هر چند که احتمال وقوع چنین سناریویی همچنان ضعیف به نظر میرسد) نیز مزید بر علت شده و بر ارزش یورو فشار نزولی وارد نمود. با این وجود، نگاه فعالین بازار بر نتیجه نشست این هفته شورای سیاستگذاری بانک مرکزی اروپا متمرکز خواهد بود.

لطفا مقاله “فدرال رزرو آمریکا و بانک مرکزی اروپا در آستانه سوپرایز بازارها” را نیز بخوانید

از طرفی دیگر، شاهد افزایش شرایط تورمی در اقتصاد ژاپن بودیم. با این وجود، تصویب بسته بزرگ حمایت مالی اخیر این کشور برای حمایت از خانوارها و کسب و کارهای ژاپنی در مقابل فشارهای تورمی و قیمت انرژی باعث رشد سریع ارزش ین ژاپن در بازار شد اما نگرانیها بابت سیاستهای همچنان بسیار محتاطانه بانک مرکزی ژاپن همچنان وجود دارد.

از منظر سنتیمنت میتوان گفت که در حال حاضر وضعیت سنتیمنت بازار یورو کمی بهتر از ین ژاپن است. طی هفته گذشته تعداد سفارشات خرید یورو در بازار با افزایش 3821 واحدی و میزان سفارشات فروش این ارز با کاهش 11120 واحدی روبرو بود و در مجموع میزان نت پوزیشنهای این ارز با 14941 واحد افزایش به نسبت هفته قبلش به منفی 8299 واحد رسید. در مورد ین ژاپن نیز شاهد کاهش 1437 واحدی سفارشات خرید بودیم حال آنکه سفارشات فروش این ارز در بازار نیز با کاهش قابل توجه 17222 واحدی روبرو بود و در مجموع میزان نت پوزیشنهای این ارز در بازار با 15785 واحد افزایش به نسبت هفته قبلش به منفی 63081 واحد رسید. شایان ذکر است که کاهش میزان پوزیشنهای فروش ین ژاپن طی 2 هفته گذشته تغییرات عمده ای در میزان نت پوزیشنهای این ارز گذاشته و در مجموع باعث رشد 34172 واحدی نت پوزیشنهای این ارز طی 3 هفته گذشته شده است. با این تفاصیل میتوان گفت که از منظر سنتیمنمت یورو با کمی اختلاف همچنان قویتر از ین ژاپن عمل کرده است.

نتیجه نهایی: با توجه به تمامی موارد ذکر شده، به نظر می آید نمودار قیمت مومنتوم لازم جهت ادامه حرکت نزولی و شکست نزولی ناحیه حمایتی مهم کنونی را ندارد و اگر فرض را هم بر این بگیریم که نمودار قیمت در نهایت تمایل به ادامه روند نزولی خود دارد، نیاز به یک موج اصلاح قیمتی برای کسب مومنتوم و لیکوییدیتی لازم جهت شکست ناحیه حمایتی مهم کنونی کاملا محسوس است. لذا انتظار میرود نمودار قیمت بعد از ریتست ناحیه حمایتی مهم کنونی، یک حرکت صعودی را حداقل تا هدف 2 مشخص شده در تصاویر بالا به ثیت برساند.

نکات بسیار مهم:

  1. لطفا دقت داشته باشید که معامله در بازارهای مالی همواره با ریسک همراه بوده و عدم دانش کافی در تحلیل، ورود و مدریت معاملات میتواند منجر به از دست رفتن قسمتی یا حتی کل سرمایه شما عزیزان شود.
  2. این تحلیل صرفا جهت اشتراک گذاری نظر تحلیل گر با مخاطبان فارسی کپیتال است و به هیچ وجه توصیه معاملاتی محسوب نمیگردد لذا فارسی کپیتال هیچ گونه مسولیتی در قبال سود یا ضررهای احتمالی‌ افراد ندارد.
  3. این تحلیل به معنای ورود تیم معاملاتی ما به این معامله نمیباشد زیرا ما فقط وفقط بعد از دریافت تاییدیه های لازم بر اساس استراتژی های معاملاتی خودمان وارد یک معامله میشویم و لذا تا قبل از مشاهده این تاییدیه ها به هیچ معامله ای ورود نمیکنیم. لطفا همواره از استراتژی معاملاتی تست شده و قابل اطمینان جهت ورود به معاملات استفاده کنید تا حدالامکان از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.

موفق باشید.​​​

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کاربر گرامی:

برای مشاهده بهتر مطالب در تلفن همراه، لطفا تلفن خود را در حالت افقی نگه دارید.

Call Now Buttonتماس با فارسی کپیتال
×

سوالی دارید؟ تیم پشتیبانی فارسی کپیتال همواره در خدمت شماست.

× مشاوره رایگان