تحلیل چارت پوند انگلستان به دلار استرالیا
11 شهریور 1400 1400-06-11 14:26تحلیل چارت پوند انگلستان به دلار استرالیا
تحلیل چارت پوند انگلستان به دلار استرالیا
دوستان عزیز سلام
امروز با تحلیل چارت پوند انگلستان به دلار استرالیا در خدمتتون هستیم تا موقعیتهای احتمالی معاملاتی در این اینسترومنت را با هم بررسی کنیم.
تحلیل چارت روزانه:
همانطور که در تصویر بالا پیداست نمودار روزانه پوند انگلستان به دلار استرالیا بعد از شکست کانال صعودی بلند مدت خود ریزش سنگینی و بی توقفی را تجربه کرد و همچنان در حال ادامه مسیر نزولی خود به سمت ناحیه حمایتی بسیار مهم ماهانه خود (که همراستا با سطح طلایی 0.5 فیبو ماهانه و همچنین میانگین متحرک 100 روزانه نیز هست) است. با این وجود، بعد از ریزش سنگینی که از 2 هفته پیش داشت به نظر می آید روند نزولی فعلی در حال کاهش مومنتوم است و نیاز به یک موج اصلاحی تا بلاک توزیع روزانه جهت دریافت لیکوییدیتی لازم برای ادامه روند نزولی کنونی احساس میشود. نمودار روزانه قیمت به ابر ایچیموکو خودش رسیده و در حال حاضر در زیر خط 50% اسیلاتور RSI خود قرار دارد. اما از طرفی دیگر و با توجه به شکست میانگین متحرک ساده 50 روزانه، همچنان امکان مشاهده ادامه پرشتاب روند تا ناحیه حمایتی مهم ماهانه حتی بدون انجام یک موج اصلاحی را نیز نمیتوان بعید دانست.
با این تفاصیر، میتوان 2 سناریو برای انجام یک معامله مناسب در این اینسترومنت در نظر گرفت.
- انتظار برای وقوع یک موج اصلاحی تا بلاک توزیع روزانه مشخص شده در تصویر، برای پیدا کردن یک نقطه ورود مناسب جهت ورود به یک معامله فروش از بلاک توزیع روزانه تا ناحیه حمایتی بسیار مهم ماهانه.
- انتظار برای رسیدن نمودار قیمت به ناحیه حمایتی بسیار مهم ماهانه برای پیدا کردن یک نقطه ورود مناسب جهت ورود به یک معامله خرید از این ناحیه مهم حمایتی تا بلاک توزیع روزانه.
با توجه به مطالب ذکر شده در بالا، میتوان اظهار داشت که احتمال وقوع سناریو اول بیشتر از سناریو دوم است.
چارت 4 ساعته:
در نمودار 4 ساعته شاهد قرار گرفتن نمودار قیمت در یک ناحیه حمایتی روزانه هستیم و شاخص قدرت نسبی قیمت در مرز محدوده اورسلد خود قرار دارد. در نمودار 1 ساعته نیز، با وجود اینکه نمودار قیمت همچنان در زیر تمام میانگینهای متحرک اصلی خود قرار دارد اما شاهد شکل گیری یک واگرایی هستیم. فعلا نمودار قیمت در این تایم فریمها به خط روند خود واکنش نشان داده و هنوز این خط روند را نشکسته اند و باید دید که روند قیمت کدام یک از سناریوهای مطرح شده را معتبر میکند.
نکته: در تعیین سطوح مقاومتی و پیش بینی روند حرکت نمودار قیمت از تکنیک تحلیل مولتی تایم فریم استفاده شده.
از منظر تحلیل فاندامنتال، میتوان گفت که هر 2 ارز مورد بحث اخیرا با اخبار و آمار اقتصادی ضعیفی روبرو بودند و ضعف نسبی در مقابل دیگر ارزها از خود نشان دادند. ضعف پوند انگلستان را میتوان به دلایلی همچون، افت ۰.۳ درصدی تورم ماهانه در انگلیس، سقوط شاخص خرده فروشی انگلستان و همچنین افت شاخص ارائه خدمات در این کشور مرتبط دانست. از طرفی شاهد اخبار ضعیف اقتصادی همچون، قرنطینه سراسری اخیر از بیم موج جدید شیوع گونه دلتا بیماری کرونا، تنشهای ادامه دار سیاسی با چین، کند شدن نگران کننده رشد اقتصادی چین، نتایج مایوس کننده اخیر در مورد میزان ایجاد شغلهای جدید در استرالیا، شاخص ضعیف خرده فروشی ماه گذشته، کاهش شاخص ساخت و ساز و همچنین رویکردهای محتاطانه بانک مرکزی استرالیا برای افزایش نرخ بهره، بودیم. با این وجود، به نظر میرسد که گزارش رشد 4.6% سود شرکتی در ماه گذشته، افزایش مثبت 2.02 میلیارد دلاری تراز تجاری استرالیا طی یک ماه گذشته و از همه مهمتر رشد 2 درصدی تولید ناخالص داخلی باعث تقویت دلار استرالیا طی چند روز گذشته شده است.
از منظر تحلیل سنتیمنت، میتوان گفت که تعداد نت پوزیشنها در دلار استرالیا طی 14 هفته گذشته همواره روند کاهشی داشته بطوریکه از مثبت 3002 واحد در اواسط ماه می به منفی 56600 واحد رسیده که کاهشی بسیار تامل برانگیز است و در مجموع ضعیفتر از عملکرد پوند انگستان ارزیابی میشود. با این حال، شاهد رویگردانی قابل توجه سرمایه گذاران از پوند انگلیس طی 3 هفته گذشته نیز هستیم بصورتی که فقط در طی 3 این مدت تعداد نت پوزیشنهای این ارز از مثبت 7070 واحد سقوط سریعی به منفی 16745 واحد را تجربه کرد.
در مجموع و با توجه به نکات بیان شده میتوان گفت که قدرت پوند انگلستان در طولانی مدت همچنان بیشتر از دلار استرالیا است و به احتمال زیاد موج نزولی کنونی که از 2 هفته پیش آغاز شده، یک موج اصلاحی بلند مدت است که با رسیدن (حال توسط هر کدام از سناریوهای مطرح شده) به ناحیه حمایتی مهم ماهانه خود میتواند آماده شروع یک حرکت صعودی بلند مدت دیگر شود.
نتیجه نهایی: بررسی رفتار نمودار قیمت در سطوح مشخص شده از اهمیت بسیار بالایی برای ورود به یک معامله برخوردار است.
نکات بسیار مهم:
- لطفا دقت داشته باشید که معامله در بازارهای مالی همواره با ریسک همراه بوده و عدم دانش کافی در تحلیل، ورود و مدریت معاملات میتواند منجر به از دست رفتن قسمتی یا حتی کل سرمایه شما عزیزان شود.
- این تحلیل صرفا جهت اشتراک گذاری نظر تحلیل گر با مخاطبان فارسی کپیتال است و به هیچ وجه توصیه معاملاتی محسوب نمیگردد لذا فارسی کپیتال هیچ گونه مسولیتی در قبال سود یا ضررهای احتمالی افراد ندارد.
- این تحلیل به معنای ورود تیم معاملاتی ما به این معامله نمیباشد زیرا ما فقط وفقط بعد از دریافت تاییدیه های لازم بر اساس استراتژی های معاملاتی خودمان وارد یک معامله میشویم و لذا تا قبل از مشاهده این تاییدیه ها به هیچ معامله ای ورود نمیکنیم. لطفا همواره از استراتژی معاملاتی تست شده و قابل اطمینان جهت ورود به معاملات استفاده کنید تا حدالامکان از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.
موفق باشید.