وبلاگ

تحلیل جدید چارت نفت آمریکا (WTI یا USOIL)

WTI Crude
تحلیل های تکنیکال

تحلیل جدید چارت نفت آمریکا (WTI یا USOIL)

دوستان عزیز سلام

امروز با تحلیل چارت نفت آمریکا در خدمتتون هستیم تا موقعیتهای احتمالی معاملاتی در این اینسترومنت را با هم بررسی کنیم.

تحلیل چارت روزانه:

همانطور که در تصویر بالا پیداست، نمودار نفت (WTI) در حال حرکت در یک کانال نزولی است. قیمت نفت (WTI) در اوایل ماه جولای بعد از ثبت بالاترین رکورد قیمتی خود از ماه اکتبر 2018 (77 دلار به ازای هر بشکه که محدوده مقاومتی بسیار مهم ماهانه نیز هست)، حرکت اصلاحی خود را شروع کرد و این حرکت را تا ناحیه مقاومتی مهم هفتگی خود (محدوده 65 دلار و 10 سنت) ادامه داد و سپس مجددا موج ایمپالس صعودی دیگری را تا اوایل آگوست به سمت ناحیه مهم مقاومت ماهانه خود تجربه کرد. اما با رسیدن به این ناحیه مقاومتی مهم بار دیگر به آن واکنش نشان داد که این واکنش باعث سقوط شدید قیمت شد و با شکست ناحیه حمایتی هفتگی، روند نزولی خود را تا محدوده حمایتی روزانه ( 61.80 تا 60.50 دلار که همراستا با کف کانال نزولی خود و همچنین میانگین متحرک 200 روزانه نیز هست) ادامه داد.

همانطور که پیش بینی میشد (تحلیل قبلی را مطالعه فرمایید)، نمودار قیمت بعد از رسیدن به ناحیه حمایتی روزانه (60.50 تا 61.80 دلار که همراستا با کف کانال نزولی و میانگین حرکتی 200 روزانه این اینسترومنت نیز هست) به آن واکنش آنی نشان داد و موج اصلاحی قیمتی را (همانطور که پیش بینی میشد) تا ناحیه مقاومت هفتگی خود (ناحیه حمایتی سابق) ادامه داد. نکته قابل توجه اینکه حجم معاملات در طی موج اصلاحی اخیر و با رسیدن به ناحیه مقاومتی هفتگی در حال کاهش است.

در حال حاضر با رسیدن به این ناحیه مقاومتی هفتگی باید دید واکنش نمودار قیمت به چه صورت خواهد بود. آیا روند صعودی کنونی خود را تا بلام توزیع مهم روزانه خود (که همراستا با سقف کانال نزولی نیز هست) ادامه خواهد داد و یا از همین نقطه به حرکت اصلاحی خود خاتمه و موج ایمپالس نزولی بعدی را شروع خواهد کرد؟

چارت 4 ساعته:

در تایم فریم 4 ساعته و 1 ساعته سیگنالهایی در جهت تایید احتمال شروع ریزش قیمتی از این سطح دیده میشود. با این وجود، هنوز تغییر ساختار معناداری در روند حرکت قیمت مشاهده نشده و با اطمینان نمیتوان شروع یک موج ایمپالس نزولی دیگر را تایید کرد.

مقاله 4 دلیل اصلی سقوط قیمت نفت از اوایل ماه آگوست” و “تحلیل چارت نفت آمریکا (WTI یا USOIL)” را نیز مطالعه بفرمایید

نتیجه نهایی: با توجه به موارد ذکر شده در بالا، روند بلند مدت قیمت نفت در مجموع همچنان بسیار نزولیست اما اینکه چه زمانی شاهد شروع یک موج نزولی دیگر خواهیم بود همچنان روشن نیست. بررسی نوسانات قیمتی در ناحیه مقاومتی کنونی و در صورت شکست این ناحیه مقاومتی بررسی نوسانات قیمت در ناحیه توزیع روزانه (محدوده 69-70 دلار) امری ضروری برای پیدا کردن یک نقطه ورود مناسب میباشد.

نکات بسیار مهم:

  1. لطفا دقت داشته باشید که معامله در بازارهای مالی همواره با ریسک همراه بوده و عدم دانش کافی در تحلیل، ورود و مدریت معاملات میتواند منجر به از دست رفتن قسمتی یا حتی کل سرمایه شما عزیزان شود.
  2. این تحلیل صرفا جهت اشتراک گذاری نظر تحلیل گر با مخاطبان فارسی کپیتال است و به هیچ وجه توصیه معاملاتی محسوب نمیگردد لذا فارسی کپیتال هیچ گونه مسولیتی در قبال سود یا ضررهای احتمالی‌ افراد ندارد.
  3. این تحلیل به معنای ورود تیم معاملاتی ما به این معامله نمیباشد زیرا ما فقط وفقط بعد از دریافت تاییدیه های لازم بر اساس استراتژی های معاملاتی خودمان وارد یک معامله میشویم و لذا تا قبل از مشاهده این تاییدیه ها به هیچ معامله ای ورود نمیکنیم. لطفا همواره از استراتژی معاملاتی تست شده و قابل اطمینان جهت ورود به معاملات استفاده کنید تا حدالامکان از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.

موفق باشید.​

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کاربر گرامی:

برای مشاهده بهتر مطالب در تلفن همراه، لطفا تلفن خود را در حالت افقی نگه دارید.

Call Now Buttonتماس با فارسی کپیتال
×

سوالی دارید؟ تیم پشتیبانی فارسی کپیتال همواره در خدمت شماست.

× مشاوره رایگان